(Familie)Opstellingen

We hebben allemaal een geschiedenis. Een verhaal van wat er tot nu toe in ons leven is gebeurd en hoe dat van invloed op ons is. Bij een (familie)opstelling gebruik je dat verhaal om te kijken waardoor er blokkades zijn ontstaan, wat er onbewust nog meespeelt en wat je blinde vlekken zijn.

In een opstelling staat jouw vraag centraal. Die kan bijvoorbeeld zijn: wat maakt het dat ik datgene wat ik zo graag wil, niet van de grond krijg? Of: hoe komt het dat ik zo weinig zelfvertrouwen heb?

De opsteller vraagt je hier wat meer over te vertellen. Vervolgens begint de opstelling door de elementen die hier mee te maken hebben op een bepaalde manier in de ruimte te plaatsen. Deze elementen kunnen personen of meer abstracte dingen zijn, zoals depressie, ziekte, pijn geld, je droombaan, of je relatie .De plek is bepalend voor hoe jij je ten opzichte van deze elementen voelt. Door met deze elementen te schuiven ten opzichte van jou en elkaar, ervaar je wat dit met je doet. Vaak worden dingen die je niet goed kunt verwoorden of bevatten door deze werkwijze glashelder. Hierdoor kun je dikwijls een enorme stappen zetten op de weg die je wilt gaan.

Je krijgt in een hele korte tijd (gemiddeld 2 uur) diepgaande inzichten. Tijdens de opstelling ga je inzien wat je er voorheen van weerhield om je doelen te bereiken of je problemen aan te pakken.

Een (familie)opstelling is geschikt om:

· Blokkades in jezelf te doorbreken

· Oude patronen te doorbreken

· Om te ontdekken wat jij nou echt wilt

· Je kracht en intuïtie te ontdekken.

· Je relatie te onderzoeken

Wat kost het?

Een opstelling duurt meestal 2 uur en kost 150 euro. De kosten worden soms deels door de aanvullende verzekering vergoed.

Meer weten?

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek op telefoonnummer 06- 10 474893